Kolacja z Mistrzami Kuchni na Barce Tumskiej - SŁODOWA 10
Data publikacji: 2018-07-30, Data modyfikacji: 2018-08-01
Już 25-08-2018 (sobota) na Barce Tumskiej – SŁODOWEJ 10 zostanie zorganizowana wyjątkowa kolacja z udziałem Mistrzów Kuchni.
Mariusz Kucharczak:
Szef Kuchni Grupy LEO (Zamek Kliczków, Folwark Książęcy, Karczma Młyńska – Hotel Tumski, Barka Tumska – SŁODOWA 10)
Zbigniew Jóźwiak:
Head Chef restauracji Barka Tumska – SŁODOWA 10
Łukasz Wącirz:
Szef Kuchni w Avocado Restaurant & Wine. Doświadczenie zdobywał w polskich i zagranicznych restauracjach. Tytan pracy, młody, uzdolniony i wielokrotnie wyróżniany w międzynarodowych konkursach
Jakub Kojder:
Sous Chef w Restauracji Bottiglieria 1881. Młody, zdolny, utalentowany. Tak w kilku słowach można określić tego człowieka. Gotowanie to jego żywioł oraz pasja, a Restauracja Bottiglieria 1881 umożliwia mu połączenie pracy i ambicji.
Restauracja Bottiglieria 1881:
2018 – Dwie czapki kucharskie GAULT&MILLAU
2017 – Wyróżnienie przewodnika MICHELIN
2017 – Best of Award of Excellence – WINE SPECTATOR
2017 – Dwie czapki kucharskie GAULT&MILLAU
Pełna treść wiadomości na: srodaslaska.naszemiasto.pl/artykul/kolacja-z-mistrzami-kuchni-na-barce-tumskiej-slodowa-10,4745705,art,t,id,tm.html?kategoria=1
naszemiasto.pl, Źródło artykułu: naszemiasto.pl